Bath Press

Bath Press site

The Committee met with the developers in 2015 who were working on welcome plans for a mixed use scheme to provide housing, including smaller affordable units, and offices. Initial concerns were expressed about building heights and the retention of the Bath Press façade as an integral part of the new structure was supported in principle. The Trust responded to the planning application submitted over the summer of 2015, you can read our response by following this link:  Bath Press doc.

In response to comments received from stakeholders, the scheme was revised and amended drawings were submitted to B&NES. The Trust reviewed these and welcomed the changes, particularly those that better revealed and enhanced the retained façade.  You can read our second submission here: Bath Press 2

Designed by Ice House Design